Dikke Vesten, Warme Choco

We gaan steeds meer richting de winter en dat betekent dat de dagen steeds korter worden, de zon steeds minder aanwezig is en we ons steeds dikker aan moeten kleden. Dagelijks daalt de temperatuur een beetje totdat we van 28 graden in de zomer, naar -3 graden in de winter gaan. Brrr, ik krijg het er maar koud van.

Nu is het natuurlijk algemeen bekend dat het steeds kouder wordt in de winter. De winter is op zich een mooie periode, vooral als er veel sneeuw licht en de zon schijnt, een beetje á la de sneeuwpistes als in bijv. Oostenrijk of Zwitserland. Helaas hebben wij vaak te maken met natte en modderige winters. Voor mij lijkt het dan net of het kouder is dan dat er sneeuw ligt…

Waar ik in de koude dagen echt van houd is dat momentje dat je lekker achter je computer of laptop zit, of op de bank lekker TV kijkt, en je een warme kop chocolademelk erbij kan nemen. De warme en ietwat romige chocoladesubstantie die door je keel glijdt, de warmte die van binnenuit je opwarmt en de heerlijke ontspanning die je hebt als je lekker achter je computer of voor je TV zit… Heerlijk!

Wat ook tamelijk aangenaam is, is dat we allemaal lekkere warme en oversized vesten en truien mogen dragen. Een meisje met een oversized trui, lekker haar haren los of in een staart, warme deken erbij en samen lekker een film kijken… Ja, klinkt prima!
Nog zoiets lekkers aan de winter is dat we allemaal extra lang en lekker in ons bed blijven liggen. Als we naar school moeten of moeten werken is het naar dat we er ongewild uitmoeten, maar die ene dag in de week dat we kunnen uitslapen vinden we dan ook zeer lekker en aangenaam.

Ik ben geen fan van het koude weer. Ik ben een Mediterraan type en heb vooral veel zon en warmte nodig, maar ik moet wel toegeven dat de winter zo zijn eigen leuke kanten heeft. Jaja, het leven is maar net wat je ervan maakt. We kunnen allemaal tegen de winter ophikken en ervan balen dat het winter is, maar we kunnen ook naar deze enkele aangename voorbeelden kijken die ik net heb gegeven en de koude dagen accepteren zoals ze zijn. We maken er gewoon het beste van!

 

HIGH FIVE!
Semir

Follow on Bloglovin

 

Volg me op bloglovin’! 

4 thoughts on “Dikke Vesten, Warme Choco

  1. Ik vind eigenlijk elk seizoen wel mooi. In de lente is er tijd voor nieuw leven, de zomer is lekker warm, in de herfst kan ik genieten van die prachtige natuurlijke kleuren en de bladeren op de grond en in de winter kunnen we schaatsen, ook al is dit soms op kunstijs, maar toch! Ik kan echt genieten van het knus binnen zitten en toevallig heb ik net een mok chocolademelk naast me staan. Heerlijk! :)

  2. De gezelligheid vind ik heel fijn, maar ik ben echt een lente-zomer-mens. Mijn lichaam reageert ook niet heel tof op de winter. Ben trouwens wel in de winter geboren, dus officieel ben ik een winter kindje!

    Ik heb trouwens geen twitter, maar ik las een tweet van het zusje van linda, sanne! Ze voelde zich slim omdat ze met iemand van het MBO een huiswerk opdracht maakte, moest gelijk aan jouw artikel denken, wat kunnen mensen toch enorm vooroordelen en vals zijn,bah! Maar het bederft mijn vrolijkheid niet ik ga nu lekker aan een bakkie thee, en straks vast ook chocolademelk, ik doe MEE!!:D

  3. ik vind het heerlijk de winter lekker knus kaarsjes aan warme cocolade melk en lekker warm terwijl het ijs en ijs koud buiten is als ik daar aan denk krijg ik het lekker warm

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *